Maintenance & Projects

Je bent eigenaar of beheerder van een technische installatie of machinepark. De installatie draait maar jouw organisatie heeft te maken met wijzigingen in omstandigheden door productieverhoging, innovatie, verduurzaming, wijzigingen in veiligheid, regelgeving of modificatie.

Je zoekt een partner met inhoudelijke kennis van alle technische facetten in je installatie en proces. Een pragmatische en praktijkgerichte partner die je helder kan informeren en je wijst op kostenbesparing.

Walbanen beschikt over een team werktuigkundigen die de onderhoudsbehoefte in een installatie feilloos kunnen inventariseren en je middels een heldere rapportage kunnen aangeven waar de verbetermogelijkheden op het gebied van onderhoud zich schuil houden.

De werktuigkundigen zijn opgeleid op het gebied van Mechanisch, Elektrotechnisch, Meet en Regel technisch en Proces technisch onderhoud, waardoor multi inzetbaar. Heb je extra capaciteit nodig om je projecten succesvol te laten slagen? Zoekt je een betrouwbare onderhoudspartner voor preventief en correctief onderhoud? Heb je ondersteuning nodig bij de voorbereiding en uitvoer van lijnstops, revisies, inspecties of inbedrijfstellingen?

Centraal onderhoud & inspectie

De werktuigkundigen van Walbanen komen afhankelijk van de onderhoudsvraag periodiek op locatie om inspectie en onderhoud uit te voeren. Ook als je voor langere tijd behoefte hebt aan extra ondersteuning, kan je rekenen op onze betrouwbare werktuigkundigen. Afhankelijk van de behoefte, kunnen wij een passend onderhoudscontract aanbieden.

Decentraal onderhoud & inspectie

Technisch Onderhoud, Inspectie of Inbedrijfstelling op locatie? Walbanen biedt landelijke dekking met zorgvuldig geselecteerde werktuigkundige specialisten met oog voor detail. Specialisten die jouw organisatie kunnen vertegenwoordigen, in het bezit zijn van VOG, werken volgens nauwkeurige instructie, representatief en betrouwbaar zijn.

Voorbeeld

Je hebt op diverse locaties assets staan die bijvoorbeeld geïnspecteerd moeten worden, maar je hebt onvoldoende geschoolde capaciteit voor de uitvoering. Om de inspectie te kunnen uitvoeren moet een breed technisch niveau aanwezig zijn en zijn specifieke certificaten benodigd. De werktuigkundigen van Walbanen beschikken over een brede technische scope en zijn snel op te leiden voor jouw specifieke inspectievraag.

Zou je willen weten hoe je je concurrentiepositie kunt verstevigen door je productieproces efficiënter in te richten, onderhoudskosten in de hand te houden en tegelijkertijd te besparen en te verduurzamen? Wij helpen jullie graag!