Contact

Zeevarenden praten met zeevarenden

Doordat wij dezelfde maritieme achtergrond en werkervaring hebben “zeevarenden praten met zeevarenden” zijn jouw kwaliteiten ons meer dan bekend. Zodra we weten wat jouw carrièrewensen en loopbaandoelen zijn, kunnen we die waardevolle kennis om zetten naar een interessante walbaan. Wij kennen de sterke punten en kwaliteiten van onze maritieme kandidaten (Maroffs) en weten precies waar hun hart ligt. Dat maakt ons als intermediair persoonlijk, snel en effectief.

Een volgende stap aan wal

Werk je al aan de wal en ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? Je werkt inmiddels aan de wal en je ziet dat je meer kunt dan er van je gevraagd wordt. Jouw opleiding en werkervaring kennen wij als geen ander en we nemen de tijd om je te helpen en te begeleiden naar die volgende stap in jouw carrière aan de wal.

Onze missie en passie is het begeleiden van een maritiem opgeleide kandidaat naar de juiste baan aan de wal!

Stuur ons jouw cv via onderstaand contactformulier, zodat wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Sinds 2006 hebben we een groot netwerk van inspirerende bedrijven opgebouwd en al veel ex-zeevarende collega’s (en hun partners/families/gezinnen) blij gemaakt met een mooie nieuwe carrière aan de wal (zie reviews).

Bezoekadres
Amsterdam
Rotterdam
Laren
Den Bosch

Contactgegevens
Algemeen telefoonnummer:
085 060 8715
info@walbanen.nl

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze werkwijze of meteen je cv en wensen mondeling willen toelichten? Neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder!