Contact

Zeevarenden praten met zeevarenden

Doordat wij dezelfde maritieme achtergrond en werkervaring als zeevarende hebben “zeevarenden praten met zeevarenden” zijn jouw kwaliteiten ons meer dan bekend. Zodra wij meer weten over jouw carrière wensen en doelen, zijn wij in staat om jouw waardevolle kennis om te zetten naar een interessante Walbaan. Wij kennen de sterke kwaliteiten van onze werkzoekende kandidaten en weten waar hun hart ligt. Dat maakt onze bemiddelingsactiviteiten persoonlijk, snel en effectief.

Werken met plezier

Vakkennis is noodzakelijk, maar Walbanen gaat verder. Mensen halen het meeste plezier uit hun werk, als zij zich ook kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij onze kandidaten sollicitatietraining, aanvullende passende opleiding en begeleiding in je nieuwe baan aan de wal!

Onze missie en passie is de kandidaat blij maken met een leuke baan aan de wal en de opdrachtgever blij maken met een zeer waardevolle kandidaat!

Stuur je CV naar ons toe zodat wij contact met je kunnen opnemen en je (in je verlof) kunnen uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We spreken je snel!

Inmiddels hebben wij in ons 12-jarig bestaan een groot netwerk van inspirerende bedrijven opgebouwd en veel van je collega opvarenden geholpen aan een prachtige Walbaan.

Bezoekadres
Amsterdam
Rotterdam
Laren
Den Bosch

Contactgegevens
Algemeen telefoonnummer:
085 060 8715
info@walbanen.nl

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze werkwijze of meteen je wensen en cv mondeling willen toelichten? Neem dan persoonlijk contact op met ons. Wij helpen je graag verder om een passende werkplek op de wal te vinden!