Contact

Zeevarenden praten met zeevarenden

Doordat wij dezelfde maritieme achtergrond en werkervaring hebben “zeevarenden praten met zeevarenden” zijn jouw kwaliteiten ons meer dan bekend. Zodra we weten wat jouw carrièrewensen en loopbaandoelen zijn, kunnen we die waardevolle kennis omzetten naar een interessante walbaan. Wij kennen de sterke punten en kwaliteiten van onze maritieme kandidaten en weten precies waar hun hart ligt. Onze missie en passie is het begeleiden van een maritiem opgeleide kandidaat naar de juiste baan aan de wal!

Een volgende stap aan wal

Werk je al aan de wal en ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? Je werkt inmiddels aan de wal en je ziet dat je meer kunt dan er van je gevraagd wordt. Jouw opleiding en werkervaring kennen wij als geen ander en we nemen graag de tijd om je te adviseren in die volgende stap in jouw carrière.

Walbanen is al meer dan 17 jaar succesvol in het begeleiden van maritiem opgeleiden en ex- zeevarenden naar de mooiste banen aan de wal. Varen is geen werk, varen is passie! Zet jouw passie voort in een duurzame carrière aan de wal waarin je kunt groeien.

Bezoekadres
Amsterdam
Rotterdam
Laren
Den Bosch

Contactgegevens
Algemeen telefoonnummer:
085 060 8715
info@walbanen.nl

Contact opnemen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder!