Contact

Zeevarenden praten met zeevarenden

Doordat wij dezelfde maritieme achtergrond en werkervaring als zeevarende hebben “zeevarenden praten met zeevarenden” zijn jouw kwaliteiten ons meer dan bekend. Zodra wij meer weten over jouw carrière wensen en doelen, zijn wij in staat om jouw waardevolle kennis om te zetten naar een interessante walbaan. Wij kennen de sterke punten en kwaliteiten van onze maritieme kandidaten (Maroffs) en weten precies waar hun hart ligt. Dat maakt ons als intermediair persoonlijk, snel en effectief.

Onze missie en passie is het begeleiden van een maritiem opgeleide kandidaat naar de juiste baan aan de wal!

Stuur jouw cv naar ons toe via onderstaand contactformulier zodat wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Inmiddels hebben wij in ons 15-jarig bestaan een groot netwerk van inspirerende bedrijven opgebouwd en al veel ex-zeevarende collega’s (en hun partner/familie/gezin) blij gemaakt met een mooie nieuwe carrière aan de wal (zie reviews).

Bezoekadres
Amsterdam
Rotterdam
Laren
Den Bosch

Contactgegevens
Algemeen telefoonnummer:
085 060 8715
info@walbanen.nl

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze werkwijze of meteen je cv en wensen mondeling willen toelichten? Neem dan persoonlijk contact op met ons. Wij helpen je graag verder!