Reviews

“Aangezien Walbanen echt gespecialiseerd is om zeelui een plekje aan de wal te geven en ze hier veel ervaring in hebben, verloopt de communicatie duidelijk en snel. Zo weet je in een mum van tijd wat je mogelijkheden aan de wal zijn en wat er van jou verwacht wordt. Walbanen heeft een mooie baan kunnen vinden wat aansloot op mijn eisenpakket. Het lastige is dat als je de stap wilt maken vanaf zee naar de wal dat je als WTK er niet goed weet welke functies je kan vervullen en in welke functie jouw kennis en vaardigheden het meest tot zijn recht komt. Walbanen weet dat wel en heeft klanten (personeel zoekende bedrijven) die echt op zoek zijn naar een zeevarende. Zo wordt het een stuk makkelijker een baan te vinden waarin jij goed tot je recht komt. Walbanen streeft naar mijn idee naar een goede vertrouwensband met hun kandidaten, dus ze zijn zeer open in het communiceren met jou als werkzoekende en proberen in alle opzichten te voldoen aan de behoefte die jij hebt.
De begeleiding die ik nodig had, heb ik ook echt gehad. Er zijn vele contact momenten geweest tussen mij en Walbanen, zowel voor en na mijn sollicitatie gesprekken en de afgelopen periode dat ik nu aan de wal werk als Werktuigkundige. Als je een overstap wilt maken van zee naar de wal zou ik zeker eens een een mailtje sturen naar Walbanen met wat je zoekt en wat je behoeftes zijn. Na contact met andere uitzendbureaus, wat elke keer een teleurstellende uitkomst had, heeft Walbanen boven mijn verwachtingen gepresteerd en mij van A tot Z begeleidt.
Ga vooral zo door Walbanen! Groet Joeri”

“Ik had voor mijzelf besloten dat een varende carrière toch niet voor mij is weggelegd. Op een vrijdag mijn CV etc opgestuurd naar Walbanen en al snel had ik een ontzettend enthousiaste Dimitry aan de telefoon, die stond te springen om voor mij aan de slag te gaan. Nog geen 2 weken later had ik een sollicitatie gesprek bij een wereldwijd bekend chemie bedrijf en een dag later was ik aangenomen als construction coördinator! Een week later hadden we een getekend contract en waren beide partijen tevreden. Alles perfect geregeld, goede duidelijke en vooral eerlijke informatie en oprechte en ontzettend aanstekelijk enthousiasme van de walbanen medewerkers!
Kortom, echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke uitdagende walbaan.
Bedankt Walbanen! Groet Tom”

“Walbanen voegt daden bij woorden, niet lullen maar poetsen! Na onze eerste telefoon gesprekken, kreeg ik al snel het gevoel dat Walbanen begrijpt wat ik wilde. Jullie weten de vaardigheden van de Maroff goed te benadrukken, daar waar andere detacherings bureaus toch vaak niet weten wat ze met mij aanmoesten of waar ze mij konden plaatsen. Dit was voor mij al direct een goed gevoel, jullie snappen waar ik heen wil, waar ik mee zit en weet waar ik nu tegenaan loop. Jullie pakken het op een juiste manier aan, met de recht door zee begeleiding en communicatie, net als zeelui. No nonsense, je komt je afspraken na. Alles wat jullie aan mij hebben beloofd heb je ook daadwerkelijk waar kunnen maken. Dus wederom alleen maar lof voor walbanen, altijd ter beschikking, bereikbaar en professioneel. Aan mijn Maritieme collega's die ook een wal uitdaging zoeken, ga ik Walbanen zeker aanbevelen!
Bedankt voor alles! Groeten Erik-Jan”

“Het contact met walbanen is fijn verlopen, snel antwoord en vriendelijk geholpen. Het aanbod van de actuele vacatures was ruim, Ik kon al snel op sollicitatiegesprek. Walbanen heeft voldaan aan mijn wensen om een mooie walbaan te vinden, ik kan nu aan de slag als werktuigkundige. De begeleiding was heel professioneel en betrokken. Ik zou zeker een collega Maritiem Officier die een walbaan zoekt, walbanen kunnen aanbevelen.
Groet Aldert”

“Mijn ervaring met walbanen:
Op dit moment ben ik werktuigkundige aan boord van een sleepboot. Na ongeveer 18 jaar gevaren te hebben over de wereldzeeën heb ik besloten om voet aan wal zetten. Maar waar begin je? Hoe weten de bedrijven aan de wal wat je kan? Marof wat is dat? Ik kwam op de website van Walbanen terecht en het vacatureaanbod op jullie site bevatte een aantal leuke banen. Heb op twee functies gereageerd. Al snel had ik een prettig telefoongesprek met de medewerkers van Walbanen. Eindelijk iemand die mij begreep en wist wat ik zocht. Binnen een week ben ik op gesprek geweest bij twee leuke bedrijven met een voor een scheepswerktuigkundige zeer interessante functie omschrijvingen. Bij een van de twee bedrijven kan ik over een maand al beginnen! Dimitry en zijn medewerkers hebben mij zeer goed begeleid en mij vooraf goede informatie gegeven over wat de bedrijven doen en naar waar zij op zoek zijn, ook waren de tips erg fijn.
Ik kan zeker Walbanen aanbevelen en zal mijn vrienden/collega's die aan de wal willen gaan werken vertellen over jullie site en jullie begeleiding. Het blijft een compleet andere wereld die van de zeevaart.
Top Walbanen en bedankt, groeten Jan”

“Ik het contact met Walbanen altijd prettig gevonden. Ik ben, met mijn achtergrond en ervaring, goed op waarde ingeschat en had gelijk het gevoel dat er iets mee werd gedaan. Ook heb ik altijd goed en snel antwoord gekregen op vragen en terugkoppelingen van het bedrijf waar ik op gesprek ben geweest. Walbanen heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod van vacatures incl. salarisindicatie. Top! Mijn gevoel over Walbanen is heel goed, alles wat beloofd is, is direct omgezet naar actie en snelle terugkoppeling. Ook bijvoorbeeld afspraken en communicatie over arbeidsvoorwaarden waren erg transparant. Zeer tevreden....Ik ben goed begeleid in de aanloop naar mijn nieuwe baan en/of gekoppeld aan de juiste contactpersonen binnen het bedrijf.
Ik zou zeer zeker Walbanen aanbevelen!
Bedankt! Groeten Geert”

“Ik kwam in contact met Walbanen via een online vacature. Nadat ik mijn motivatie en CV via de website had opgestuurd, werd er zeer snel met mij contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een kopje koffie hebben we bekeken wat de mogelijkheden voor mij zijn aan de wal en zo meerdere vacatures doorgenomen. Niet alle vacatures stonden op de website vermeld. Aan het einde van de koffie was mijn keuze op een vacature gevallen en zodoende ging Dimitry er mee aan de slag. Ook hierbij ging alles snel en soepel, alle communicatie was helder en duidelijk, zo kon ik binnen een week op gesprek komen bij nu mijn huidige baan. Nadat alles in kannen en kruiken was geregeld door Walbanen, kan ik nu aan de slag als Werkvoorbereider bij een gaaf, innovatief bedrijf, waar Walbanen mij verder gaat begeleiden. Ik kan Walbanen aanraden aan de zeevarende die een andere carrière zoekt op de wal.
Groet Thijs.”

“Vanaf de eerste keer dat ik jullie belde was het contact met jullie altijd erg positief en overtuigend. De gesprekken geven je zoveel vertrouwen dat je uit je safe-zone durft te stappen en de transitie naar de wal durft te maken. Er is genoeg aanbod van de actuele vacatures waaruit je kan kiezen. TJa, ik had niet gedacht dat ik zo snel een baan zou hebben aan de wal. Ik ervaarde de begeleiding en informatie naar mijn nieuwe baan zeer positief. Ik werd goed ingelicht over de voorbereiding die ik moest treffen voor het sollicitatiegesprek. Ik heb andere werkzoekenden al Walbanen aanbevolen! Walbanen jullie zijn top! Meer zeevarende collega’s zouden jullie moeten ontmoeten, want veel zeevarende collega’s blijven op zee omdat de overstap ze in de weg staat. Ze zijn bang dat ze geen baan kunnen vinden.
Walbanen bedankt! Met vriendelijke groet, Tom”

“Ik kwam via het internet bij Walbanen terecht. Op de Walbanen website zag ik mooie vacatures staan. Al snel kwam ik in contact met Dimitry, wij bespraken wat de mogelijkheden aan de wal voor mij waren. Het was prettig om met hem te praten, omdat hij zelf ook heeft gevaren en weet wat de mogelijkheden zijn voor ons. Tijdens het gesprek hebben we het over een aantal vacatures gehad. Daar kwam ook de huidige vacature voorbij waar ik op heb gesolliciteerd en nu ga beginnen. De informatie via Walbanen was duidelijk en overzichtelijk. Ik zou Walbanen zeker aanbevelen voor andere werkzoekenden. Ik ben goed en gericht geholpen. Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe baan! Groet Jari”